donderdag 11 oktober 2012

Iedere dag vers brood van het Vlaamsch Broodhuys

Iedere dag vers brood van het Vlaamsch Broodhuys bij Boerenjongens

Ons overheerlijk brood komt het Het Vlaamsch Broodhuys.  Zij weten precies hoe je brood zo moet maken, dat een karakteristieke, knapperige korst heeft. 
Hiervoor kneden ze het deeg maar heel kort en laten ze het lekker lang rusten. Het brood wordt vervolgens gebakken op de stenen vloer van een zware heetwateroven. 
Zo’n dikke, onregelmatige korst zorgt er trouwens tevens voor dat het brood minder snel uitdroogt en dus langer vers blijft. 

In onze winkel op Ijburg kun je terecht voor croissanten, boekweit, geitenkaas-honing, spelt, maar ook roggebrood met krenten. 

(...en het brood smaakt ook heerlijk bij onze Boerenjongens kaasfondue Jaap Schep!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten