donderdag 18 oktober 2012

Phiha Caffè; Hèt Kopje Koffie van Boerenjongens























Het is wonderbaarlijk hoe iets zo klein als een koffieboon, zo’n groot effect kan bereiken. Een kop koffie brengt mensen met verschillende levens samen. Het opent deuren voor ontmoetingen, inspiratie en ideeën. Daarom houden wij bij Boerenjongens zoveel van koffie.

In onze eetwinkel verkopen wij Phiha Caffè. Dit is een clubje van koffie geeks die de wereld willen veroveren met de meest verrukkelijke ambachtelijke koffie.

Van groene bonen een mooi kop koffie maken begint met een perfecte branding. Bij Phiha Caffè geloven ze dat koffiebranden een ambacht is dat de human touch nodig heeft om de beste kwaliteit te kunnen bereiken.

Immers koffie branden zonder passie is geen ambacht maar slechts productie. 


Ze branden kleine batches en selecteren de hoogste kwaliteit bonen en alleen het beste van deze selectie komt uiteindelijk in jouw kopje terecht.


De eerste Phiha Caffè die we introduceren is een espresso branding die geschikt is voor alle gebruik, van een espresso, overheerlijke cappuccino tot een fluweel zachte kop koffie.
Wanneer je eenmaal de meesterlijk geroosterde Phiha Caffè geproefd hebt dan wil je niets anders meer. Geloof ons vooral niet op ons woord maar proef Phiha Caffè, geniet en haast je langzaam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten